preskoči na sadržaj

Poljoprivredna i veterinarska škola Osijek

 > Fotogalerija  > 2016  > dan skole
Dan škole 2016

 

Kao i svake godine, već svima poznato, u listopadu obilježavamo Dan škole. Ove školske godine Dan škole obilježili smo 14.  listopada.

Uz malo uloženoga truda i ovaj je poseban dan uspješno proslavljen. Osim već tradicionalne nogometne utakmice između učenika poljoprivredno-gospodarske škole Sellye iz Mađarske i učenika naše škole, ove smo godine zablistali s još jednim sportskim programom, točnije stolnim tenisom. Nogometni pobjednici su već višegodišnji favoriti - naši domaći. Unatoč vedrom i nasmijanom suncu, mogli smo uživati i u pecanju na plovak, a oni koji pak nisu ljubitelji pecanja, svoje su vrijeme mogli provesti i u školskom hodniku gdje su se odvijale razne radionice. Skup kreativnih radionica objedinjen je nazivom  „KREATIVNOŠĆU PROTIV NASILJA“, dok se u maloj dvorani nalazio postav projekta Erasmus „KUTAK AGRO LIFE EUROPA“. Pored svih ostalih radionica, posebnost ovogodišnjega dana bila je glagoljska radionica i izrada zlatoveza. Naravno, Dan škole ne bi bio potpun bez postava naših vrijednih učenika. Imali smo ih čak četiri: „Jesen u živoj slici“, „Dama u jesenskom ogrtaču“, a posebno je bilo veselo oko „Slavonskoga stola“. Postav, koji nije bio ništa manje zanimljiv, predstavio je starinske sorte jabuka kao i sorte jabuka iz našeg voćnjaka. Gosti predavači bili su predstavnici HGSS-a u pratnji dvaju vrlo posebnih spasioca, koji su oduševili sve prisutne. Nakon predstavljanja, spasioci su održali i demonstraciju svojih vještina u školskom voćnjaku i vrtu.

U ovogodišnjem, posebno bogatom, programu našlo se za svakoga ponešto. Posebno nas veseli što smo u velikom broju posjećeni bivšim učenicima te čak i jednom bakicom. Posjetili su nas i novinari kao i predstavnici turističke zajednice. Kao poklon izdvajamo plakat zahvale koji su nam izradila i poslala djeca iz DV “LATICA“ koji su nedavno također posjetili našu školu i uživali u njezinim plodovima.

Josip Jozipović, 4. VT

 

P R O G R A M

 

Mala sportska dvorana -  natjecanje u stolnom tenisu, učenici pojedinačno

 

  

    

 

Ribnjak – natjecanje u ribolovu na plovak

 

  

     

 

Radionica u školskom vrtu  – Land art

 

  

  

 

Predvorje dvorane – Kreativnošću protiv nasilja:

 

  

    

  

 

Hrvatska gorska služba spašavanja HGSS

 

  

  

 

Knjižnica škole - Sve što niste znali o jabuci

 

  

  

 

Sportska dvorana - mali nogomet

 

  

 

 POSTAVI U PREDVORJU

 

Jesen u živoj slici

 

  

    

 

Dama u jesenskom ogrtaču 

 

          

 

Slavonski stol

 

 

   

    

 

  POSTAV U MALOJ DVORANI

 

Erasmus+ KUTAK AGRO LIFE EUROPA

 

 

PLAKATI

 

 

NAŠI DRAGI UČENICI

 

 

  

  

 

POZIVNICA

u Glasu Slavonije

više fotografija (Kikijevci)

facebook

 

 


 

KAKO DO NAS...

 

SATNICA ZVONJENJA

SAT     VRIJEME
1. 8.00-8.45
2. 8.50-9.35
3. 9.40-10.25
4. 10.40-11.25
5. 11.30-12.15
6. 12.20-13.05
7./0. 13.10-13.55
1. 14.00-14.45
2. 14.50-15.35
3. 15.40-16.25
4. 16.40-17.25
5. 17.30-18.15
6. 18.20-19.05

   

 
Dokumenti
MALA ANKETA
Koje jabuke najviše voliš?

CMS za škole logo
Poljoprivredna i veterinarska škola Osijek / Jadrovska 20, HR-31000 Osijek / ss-poljoprivredna-veterinarska-os.skole.hr / ured@ss-poljoprivredna-veterinarska-os.skole.hr
preskoči na navigaciju